Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Hedin Automotive Boortmeerbeek.
Graag tot uw dienst.

Historiek

4 Juli 1988--Als jonge telg van 21 jaar zit Rudi Vertommen het ondernemerschap van kinds af in zijn bloed..De benaming "Autobedrijf Rudi Vertommen" als éénsmanszaak wordt dan ook opgericht in Juli 1988 door Rudi Vertommen, te Muizen, Leuvensesteenweg 695 , op het ouderlijk adres.(nabij Planckendael).. Rudi Vertommen wil zich enkel en alleen toeleggen in de service en de verkoop van nieuwe en bijna nieuwe Mercedes-Benz wagens via parallel import.  *In dit zelfde jaar worden er zelfs een 40-tal Mercedes-Benz wagens verkocht.

 '1990' Na 2 jaar, en na een echte bliksemstart wordt het pas echt menens..."NV Rudi Vertommen" wordt opgericht en kan een aardig grondperceel met een zeer commerciële ligging te Boortmeerbeek verwerven van een ca 5600 vierkante meters langsheen de Leuvensesteenweg (nr 343).

 NV Rudi Vertommen bouwt dadelijk een toonzaal met een nu toch wel volledig supermodern ingerichte werkplaats ten behoeften van het aanzienlijk aantal groeiende klanten.

 De eerste autotechnieker-werknemer, een ex werknemer van Mercedes-Benz met een 19-tal jaar ervaring op dat moment (Wilfried Van Der Poel) wordt aangeworven. kwaliteit dus verzekerd...

 '1997' Garage NV Rudi Vertommen blijft groeien en groeien ,de omzet blijft stijgen, gemiddeld worden er jaarlijks een 400-tal Mercedes-Benz wagens aan de man gebracht.

 *intussen zijn er al een 10-tal medewerkers in actief dienstverband met de firma betrokken.

 *De huidige locatie barst weer uit zijn voegen, een nieuwe en ruimere locatie dringt zich inderdaad dringend op.

 *De toenmalige bekende en leegstaande brouwerij site "het sas" wordt aangekocht (19.000 vierkante meters). Deze locatie is slechts 700 meter van de vorige locatie verwijderd en dus de ideale ligging/brug om het bestaande kliënteel uit de ruime regio te blijven bewerken en nog verder uit te bouwen.

 *December 1997 (x maanden later)....opening van de nieuwe vestiging...De totale oppervlakte van deze indrukwekende nieuwbouw bedraagt ca 2600 vierkante meters..en de uitzonderlijke ruime toonzaal van een ca 1500m biedt de ruimte aan een 50 tal Mercedes-Benz wagens

 *2003....Kleine koerswijziging...NV Rudi Vertommen treedt als eerste in Belgie uit het niet officiële netwerk toe,  tot het erkende officiële service netwerk van Mercedes-Benz Belgium..Rudi Vertommen is er zich van bewust dat de naservice minstens even belangrijk is geworden als de verkoop. Kwaliteitsvolle service en tevreden klanten is immers de basis voor de verkoop van de volgende wagen.

 2011..   1.September...opstart van "Vertommen Nearly New Car Center", de bestaande en zeer goed gegroeide relatie tussen Rudi Vertommen en de invoerder Mercedes-Benz Belgium wordt omgezet in een bijkomende overeenkomst.."NV Rudi Vertommen"wordt opgenomen in het net van Nearly New Car ....bijna nieuwe wagens aan stuntprijzen rechtstreeks van de invoerder...

 2011.....23 December., om het jaar goed af te sluiten en de verdere toekomst van dit bedrijf te verzekeren heeft Rudi Vertommen een overeenkomst als "Mercedes-Benz concessiehouder" ondertekend en behoort voortaan tot het selecte groepje van familiale officiéle Mercedes-Benz daelers in Belgie....Een echte erkenning voor Rudi Vertommen als ondernemer die bekroond word na een lang afgelegde parcour.

 Dadelijk werden er nieuwe investering uitgevoerd en gepland om te voldoen aan de Mercedes-Benz standaards, enkel en alleen om onze dienstverlening en uitstraling nog te verhogen..

 2013..Goed nieuws, garage Vertommen viert dit jaar haar 25 ste verjaardag..Dit 25- jarig bestaan is een mooie bekroning voor de jarenlange inzet van het volledige  Vertommen team..Voor U is het de bevestiging dat u bij ons nog steeds aan het juiste bent adres bent voor een nieuwe of een bijna nieuwe Mercedes-Benz,  en bovendien bent u dan ook zeker van een kwalitieve mobiliteit service op maat van Uw Mercedes-Benz voertuig.

 Rudi Vertommen en zijn team dankt u voor het gestelde vertrouwen.!

 Tot weldra

 Rudi Vertommen